Nieuws, Projecten

Achter gesloten deuren

Fotowanden zijn de ideale manier om een gewenste sfeer te creëren. Voor het nieuwe Operatiekamercomplex van het Flevoziekenhuis te Almere hebben we een aantal ruimtelijke (natuur) foto’s gemaakt waaruit het OK-personeel een keuze kon maken.

Een sfeervolle foto

Van een klinisch witte omgeving zoals de meeste operatiekamercomplexen zijn uitgevoerd hebben we met een aantal belevingsfoto’s een buitensfeer binnen gecreëerd.

Herkenbare locaties voor de mensen uit Almere

In formaat onze grootste opdracht die ook bij ons een gevoel van (stiekeme) trots heeft gebracht, zeker door de vele enthousiaste reacties tijdens ons bezoek aan de operatiekamers. Zo tof om op dat grote formaat eigen fotowerk terug te zien. Ik bleef er wat langer bij stilstaan om te genieten van het resultaat en de reacties van OK-personeel dat langs liep. Bijgaande de foto’s die wij hebben geschoten voor het project “achter gesloten deuren”.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén